Fåtöljer

Köp dina bästa fåtöljer online

Här hitta du väldesignade fåtöljer i olika stilar. Fördelen med att titta på och köpa fåtöljer online är att du kan jämföra oändligt många på en och samma gång. Plus att det är billigare än att handla i butik. Det största fördelen med en fåtölj, bortsett från att den skapar hemtrevnad, är att den ger mer stöd för ryggen och oftast är enklare att ta sig ur än en djup soffa. Numera finns det dessutom flertalet olika fåtöljer med fotpall för den som även vill lägga upp fötterna.

Reclinerfåtöljer för den som gillar tekniska finesser

Beroende på inredning passar det med populära reclinerfåtöljer. De har samma bekvämlighet som en perfekt soffa, men med bättre stöd och diverse finesser, som bland annat, ett fotstöd som man fäller ut med bara ett tryck på en knapp. Oftast har de extra fack på sidorna och ibland även hållare för ens favoritdryck. Ingen har väl glömt fåtölj-scenerna i TV-serien Vänner där Joey och Chandler bokstavligen lever för sina två fåtöljer? Andra modeller som aldrig går ut tiden är rottingfåtöljer. Extremt snygga inredningsmässigt och sköna med nya tjocka dynor.

Fåtöljer i skinn

Precis som skinnsoffor bli aldrig skinnfåtöljer omoderna. Ser alltid snygga ut och kan enkelt torkas av eller dammsugas om någon skulle ha smulat ner. Går även väl ihop med andra möbler i andra stilar. Fåtöljer är inte alltid för oss själva utan används ibland även i kontor där en kund eller patient behöver sitta en längre stund. Följaktligen har divanen fått ett ny liv i och med att liggfåtöljer blir mer och mer populära. Här finns alla stilar från retro till viktorianskt i rosa och sammet. Låt din fåtölj bli kronan på verket och beställ redan idag till våra förmånliga priser!