Stolar

Stolar online från kända tillverkare

Vårt utbud av stolar och andra sittmöbler är så pass brett att vi vågar lova att du hittar vad du behöver här. Låt dig inspireras av vårt sortiment och köp stolar online av högsta kvalitet och i alla prisklasser. Vi erbjuder alltifrån köksstolar av trä i klassiskt utförande till moderna fåtöljer med stoppning, från kända designers. Att byta ut en sittmöbel är en enkel metod för att förändra hela intrycket av ett rum. Varför inte prova en väldesignad modern klassiker i en kraftfull färg när du väljer din nästa nya stol?

Stolar för kontor och kök

Letar du moderna kontorsstolar till arbetsrummet, så finner du vad du söker här. Vi erbjuder bättre priser än i butik och du kan även välja bland våra skrivbord och hyllor för kontor och arbetslokaler. Samtliga kan enkelt beställas online redan idag för smidig hemleverans. Behöver du stilfull inredning till hemmet erbjuder vi ett stort sortiment från kända tillverkare och designers. Klassiska pinnstolar, som i sin formgivning varit identiska sedan de dök upp på 1700-talet, finns i diverse varianter och färger för den som vill förnya i köket.

Stolar för altanen eller uteplatsen

Letar du efter bord och stolar till din balkong, altan eller uteplats så har du också kommit rätt. Vi har robusta och tåliga möbler som klarar av både väder och vind. Stolar av teak är klassiska som en del av möblemanget utomhus, men du hittar självklart också sköna solstolar för lata sommardagar. Bekväma och rejäla fåtöljer i rotting passar perfekt på balkongen, eller i trädgården, och kan varieras med sköna och färgglada sittdynor. För mindre barn finns olika sittmöbler och pallar i miniatyr som passar utmärkt så väl ute som inne. Ta vara på priset och beställ idag!